INTERIEUR ONTWERPER ATELIERS VERBIST

Tafels

ronde tafel

A title

Image Box text

ONZE SPECIALITEIT

Houten tafels op maat

Een klassieke salontafel in oude eik die gezelligheid uitstraalt of een strakke eettafel die de blikvanger vormt in uw interieur.
Bij Ateliers Verbist gaan we geen enkel ontwerp uit de weg. U hebt de ruimste keuze in houtsoort, stijl, afmeting en afwerking.
Heeft u moeite om de juiste houtsoort te selecteren? Kom gerust langs in onze toonzaal. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Tafelblad op maat

U kan ook bij ons terecht voor het vervangen of vernieuwen van tafelbladen.
Dit kan door gebruik te maken van zowel nieuwe houten planken én het gebruik van oude eiken planken die we importeren vanuit de Bourgogne-streek. We gaven reeds vele tafelstellen een nieuw leven.

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. Wij hebben tafels, véél tafels. Steeds welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen over de vorm, grootte, houtsoort, … 

Veelgevraagd: tafels met stalen onderstel op maat

Als u echt op zoek ben naar iets exclusief, dan moet je beslist eens nadenken over een tafel met een uniek stalen onderstel. Staal is sterk waardoor de mogelijkheden enorm zijn! Ook de tafelbladen kan je volledig naar eigen voorkeur laten maken. Heeft u zelf een ontwerp? Kom er mee langs in onze toonzaal!

Interesse?

Bezoek onze toonzaal of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.
Bekijk ook enkele realisaties van onze TV kasten.

Boek een afspraak Bekijk onze tv kasten

100% maatwerk
100% uniek