INTERIEUR ONTWERPER ATELIERS VERBIST

Dressings

ingebouwde kast op maat

A title

Image Box text

ONZE SPECIALITEIT

Dressingkasten op maat gemaakt

Steeds vaker kiezen mensen voor een dressing in of naast hun slaapkamer. Het is dé ruimte om de nodige tijd en rust te nemen om de juiste outfit te kiezen.
Uiteraard is er niets mis met deftige losstaande kledingkasten, maar een dressingkast of inloopkast op maat benut uw ruimte optimaal. Bovendien bevat het vaak een meervoud aan mogelijkheden, specifieke kasten en kastdieptes, rails, lades, …

Dressingkasten: ontdek de mogelijkheden

Net zoals alle andere meubels in ons assortiment, worden dressingkasten voor u op maat gemaakt. Daardoor kan u, afhankelijk van uw budget en ideeën, eindeloos gaan combineren met materialen. En dat is maar goed ook, want de materialen spelen een belangrijke rol bij het finale uitzicht van uw dressing.

Vaak gebruikte materialen:

– Massief hout: nieuwe eik, oude eik, maar ook kerselaar, notelaar, esdoorn, populier of wengé stralen vaak het gewenste karakter uit.
– Gelakte MDF
– Fineerplaten: kies voor de uitzicht en het gevoel van écht hout, aan een lagere prijs
– Melamineplaten

Heeft u al een idee of schets van uw dressing? Kom er dan gerust eens mee langs in onze toonzaal of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. De kans is groot dat we uw project perfect van A tot Z kunnen uitvoeren.

Interesse?

Bezoek onze toonzaal of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.
Bekijk ook enkele realisaties van onze tafels.

Boek een afspraak Bekijk onze tafels

100% maatwerk
100% uniek