STAALWERK

Staalwerk op maat

Staalwerk zoals stalen deuren met glas geven uw woning een unieke uitstraling. Nu iedereen de retro-look in woningen terug wil, zijn deze gepoederlakte buitendeuren, binnendeuren en -ramen weer helemaal trendy.

Typerend aan deze elementen zijn de smalle stalen raamprofielen (ook voor deurkaders) gecombineerd met gelaagd glas of veiligheidsglas.

Bekijk inspiratie

Wist je dat we ook serres en orangeries maken uit staal?

We kunnen al uw dromen waarmaken. Maak een afspraak en we bespreken samen wat we voor u kunnen betekenen met ons staalwerk of andere expertises.

Boek nu uw afspraak

Combinatie hout en smeedijzer

In onze ateliers vervaardigen we alles op maat. Zowel hout als smeedwerk of staalwerk. U heeft de de mogelijkheid om eindeloos te gaan combineren. Een mooie toepassing zijn schuifdeuren in oude eik, met smeedijzeren geleiders. Maar ook enkele kasten vervaardigden we al met deze combinatie.

ONS STAALWERK IN DEUREN EN RAMEN…

Veelgevraagd: tafels met stalen onderstel op maat

Als u echt op zoek ben naar iets exclusief, dan moet je beslist eens nadenken over staalwerk in uw meubel. Denk maar aan bijvoorbeeld een tafel met een uniek stalen onderstel. Staal is sterk waardoor de mogelijkheden enorm zijn! Heeft u zelf een ontwerp? Kom er mee langs in onze toonzaal!

ONZE STALEN TAFELS…

Nog ideeën of dromen over een meubel uit staalwerk?

We bekijken graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.
We maken graag van je droommeubel, werkelijkheid!

Boek een afspraak

100% maatwerk
100% uniek