Ambacht, authenticiteit en meubels op maat

Al sinds 1993 gaan we samen met u op zoek naar het ontwerp dat uw interieurdroom optimaal gestalte geeft. Wij werken met pen-en-gatverbindingen en leveren puur maatwerk voor jouw meubels.

Leer ons beter kennen

Ateliers Verbist

Ateliers Verbist werd in 1993 opgericht door Toon Verbist. De liefde en passie voor het hout zit al langer in de familie Verbist. De ouders, grootouders en overgrootouders waren al bezig met hout. Bomen die te mooi waren om als brandhout te gebruiken werden in planken gezaagd en verkocht. Met dit hout begon Toon met het restaureren en verkopen van antieke meubels. Daarna kwamen er meer en meer leuke projecten op het pad, waardoor Ateliers Verbist is ontstaan.

Het grootste doel van onze zaak is om duurzame meubels te maken zodat onze klanten lang kunnen genieten van hun nieuwe meubels. Daarnaast zijn we geëvolueerd naar enkel maatwerk zodat we het optimale geluk bij klanten kunnen waarmaken.

Neem contact op
Showroom Ateliers Verbist
Ontdek onze werkwijze

Van boom naar uw interieurdroom

pen-en-gatverbindingen
schrijnwerkerij
pen-en-gatverbindingen

Het massief hout is afkomstig van bomen die we rechtstreeks hebben aangekocht in het bos, zelf hebben geveld en tot planken laten zagen. De planken ondergaan een droogproces van soms jaren. Wij hebben onder meer eik, notelaar, esdoorn en nog verschillende andere houtsoorten… Voor onze buitenprojecten gebruiken we voornamelijk padoek maar ook andere hardhout houtsoorten zijn mogelijk.

Onze oude eik is afkomstig uit de streek van Bourgogne, Frankrijk.

Selecteer zelf de dikte, ruwheid en tekening van het hout

Kiest u voor een tafel of kast in massief hout?
Overweeg dan om oude of nieuwe eik te kiezen. U mag zélf de planken met de mooiste nerf komen kiezen uit onze voorraad. Zo staat u mee aan het begin van de creatie van uw unieke meubels op maat.

Neem contact op
Ontdek onze showroom

Nood aan inspiratie?
Kom gerust eens langs in onze showroom!

Contact

100% maatwerk
100% uniek