OP MAAT GEMAAKTE KEUKENS

Wat kan u verwachten als u kiest voor Ateliers Verbist?

Op maat gemaakte keukens, speciaal voor u! 

Waarom een keuken op maat laten maken? Een keuken is meer dan de plaats waar gekookt wordt. Het is een volwaardige leefruimte waar het gezin gezellig samen ontspant en gasten ontvangt.
U brengt er vaak veel tijd in door, dus er mag best wel wat aandacht aan besteed worden. 

Handgemaakte keukens op maat zorgen voor een optimale benutting van de ruimte. Een perfect afgewerkte en praktische keuken die naadloos overgaat in uw interieur: wie droomt daar niet van?

Talloze mogelijkheden

Zowel het vervangen van een bestaand keukenblad en/of de kastdeuren als het installeren van een volledig nieuwe keuken behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u geen volledige nieuwe keuken plaatsen maar enkele details toevoegen voor extra gezelligheid? U kan ook opteren om slechts enkele houtelementen als accent toe te voegen aan uw keuken. Zoals het plaatsen van houten keukendeurtjes op maat, houten keukeneiland… De combinaties en mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

De warme uitstraling van een massieve keuken op maat…

Of het nu gaat om landelijke keukens of moderne maatkeukens. De warme uitstraling en het ambachtelijke van hout, bijvoorbeeld massieve eik, komt tot zijn recht in elke stijl. Wij realiseren uw droomkeuken in de stijl die bij uw wensen past.

Afhankelijk van uw smaak en budget, kiest u uit ons groot aanbod massief hout of bewerkt plaatmateriaal zoals fineer, mdf of melamine. De meest gebruikte houtsoorten in de keuken zijn eik, beuk, notelaar, kerselaar en esdoorn. Elke houtsoort heeft zijn typische look en hoort vaak bij een bepaalde stijl.

Landelijke keukens

Moderne keukens

buitenkeukens

100% maatwerk
100% uniek